Vila Tisa, Ocnele Mari - 4 stele
Vila Tisa 3* este situată în staţiunea Ocnele Mari, pe strada Pinilor nr. 45, beneficiind de o poziţie privilegiată la doar 500 metri de Salina Ocnele Mari și la 800 metri de ştrandul din localitate.
Vila Tisa dispune de 10 camere duble şi 2 apartamente.
Camerele duble au suprafaţă de 25 metri pătraţi şi 2 paturi twin alăturate.
Apartamentele au suprafaţă de 38 metri pătraţi şi sunt formate din dormitor cu 2 paturi twin alăturate şi living cu canapea extensibilă.
Atât camerele duble cât şi apartamentele sunt dotate cu balcon, încălzire centrală, chicinetă cu frigider, TV, cablu TV, telefon, internet wireless, frigider, baie, cabină de duş şi uscător de păr.
Află mai multe
Facilități oferite de Vila Tisa
-
Grătar
-
Internet wireless
-
Jacuzzi
-
Jocuri și puzzle-uri
-
Loc de joacă pentru copii
-
Masaj
-
Parcare
-
Restaurant
-
Saună
-
Spa
-
Studio de fitness
-
Terasă
Restaurant Vila Tisa
Restaurantul are o capacitate de 40 de locuri, fiind completat de o terasă cu 16 locuri.
SPA Vila Tisa
Centrul Spa al Vilei Tisa este dotat cu saună finlandeză, un jacuzzi de 6-8 persoane şi şezlonguri. De asemenea, turiştii beneficiază de o sală fitness şi servicii de masaj.
Staţiunea Ocnele Mari este situată în partea central-sudică a României, în judeţul Vâlcea. Staţiunea Ocnele Mari este amplasată deasupra unui uriaș munte de sare, cu o grosime de aproximativ 600 m. Acest zăcământ a fost exploatat încă din perioadă daco-romană, devenind privilegiu domnesc în evul mediu. Aceasta a fost atestată ca oraș încă din anul 1402, denumirea datând din secolul al XV-lea. Descoperirile arhelogice indică o puternică activitate economico-socială în vremea dacilor. Castrul roman Buridava este un exemplu relevant ale acestei vechi tradiții, fiind un centru politic, economic, religios și militar al burilor daci. Salina Ocnele Mari este cea mai mare din țară, cu o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați şi lungime a galeriilor de depășește 13.000 de metri. Aceasta a fost deschisă la începutul lunii septembrie 2009, în una din zonele subterane ale salinei, ca urmare a epuizării zăcământului de sare pe o suprafața de aproximativ 2 de hectare. Este recunoscută nu doar pentru valoarea sa turistică, ci și pentru virtuțile sale curative, reprezentând o atracție atât pentru adepții turismului de odihnă și agrement, cât și pentru cei ai turismului de sănătate, factorul principal de cură fiind aerul din salină.